zondag 18 december 2016

17 december 2016


6 opmerkingen:

Margriet zei

Wat een prachtige foto! Kon je nog niet sms-en? Heb je nu dan ook whatsapp? :-)

Jolande zei

Nee ik kon niet sms'en, voor mij hoeft het ook niet echt, maar tegenwoordig ontkom je er bijna niet meer aan. Nu moeten J&J het steeds voor me doen, maar nu kan ik het zelf.
Dilber begon ook al over dat ik Whatsapp moest nemen, maar daar heb ik ook geen behoefte aan :-)
Met mijn oude normale telefoon heb ik nooit kunnen bellen, dat ding had een eigen leven en dat was ik zo kotsbeu en daarom heb ik dan maar een smarthphone genomen, omdat je vandaag of morgen bv niet meer betaald kunt parkeren zonder...
Maar ik gebruik hem om te bellen en wherigo's en de rest zie ik wel.

Margriet zei

ik ben heel veel van die dingen gaan doen om toch een beetje bij te blijven bij de kinderen.....is niet te doen natuurlijk, maar god, ik doe mijn best! En sommige dingen zoals whatsapp zijn best handig! Maar ik zit nog steeds niet vastgeplakt aan mijn mobiel en de rest hier gelukkig ook niet. Wij missen dus ook heel vaak berichtjes, maar ik denk dan altijd maar, als het echt belangrijk is gaan ze maar bellen!

Margriet zei

Oeps, e vergeten hahahaha, bedoelde niet god maar goed :-)

Jolande zei

Het kan allebei lol
Ik heb wel gelijk een Instagram account laten maken, niet om zelf foto's op te zetten, maar om dingen te kunnen volgen en bijv op de foto's van Jasmine te kunnen reageren.
Ik heb dezelfde smartphone als Jasmine genomen, dan kan zij me helpen, maar Julian pakte het ding en die kon er gelijk al mee uit de voeten en hij heeft me ook leren bellen, inderdaad bijblijven bij je kinderen hahaha.

trompke zei

Ik kan ook nauwelijks sms'en Doe het nooit. Whatsapp vind ik heel handig. Maar ik zit gelukkig ook niet vastgeplakt. Ik heb alle geluidjes uit staan en kijk een paar keer per dag hoe laat het is op de telefoon en dan zie ik wel of er berichtjes zijn.