zondag 11 december 2016

10 december 2016


6 opmerkingen:

Margriet zei

Leuk, een Star Trek thema :-) Mooi die kaarsjes inde vensterbank.

Jolande zei

Dit was inderdaad wel een leuk thema, als je dan toch puzzels op moet lossen om caches te kunnen vinden, is het wel zo leuk als een thema je aanspreekt.
Hiervoor ben ik bezig geweest met allemaal stomme puzzels, die allemaal bij elkaar de vorm van een vleermuis vormen, maar o o o wat een gedoe, dan ben ik wel heel blij met Geoleaks.

trompke zei

Ik vind er niks aan om die puzzels op te lossen. Ik snap er nooit wat van. En Geoleaks heb ik nog niet geprobeerd.
Liggen je letterboxen er nog steeds Jolande?

Jolande zei

Op zich vind ik puzzelen wel leuk, deed vroeger ook altijd mee aan bepaalde 'beroemde' online puzzels, maar de kombinatie met cachen staat me ergens tegen.
Stel je wil gaan tafeltennissen, maar je moet eerst een puzzel oplossen voordat je mag beginnen....
Maar goed, ik vind series met caches wel weer leuk om te doen, want voor een paar caches ga ik geen 50 kilometer apart rijden.
Hier in de buurt hebben we (veel) leggers die hun neus ophalen voor een gewone cache, dus zitten er vaak hele lastige puzzels aan vast of vreemde dingen in het veld.
Zonder geoleaks zouden we heel veel puzzels hier in de buurt nooit kunnen doen.
Voor Geoleaks moet je lid worden, maar als je een puzzel bij jou in de buurt ziet die je graag opgelost wil hebben, wil ik wel voor je kijken of de oplossing, of hoe op te lossen er op staat.

Jolande zei

Oh letterboxen... die hier in de buurt wilde ik er van de week een van bekijken, maar daar zijn al eeuwen werkzaamheden bezig en daar konden we niet bij komen.
En reakties krijgen we nooit, volgens mij doet er geen mens in Europa meer aan letterboxen :-(

trompke zei

Dank je, erg lief van je :-)
Ik heb vanmorgen nog een van mijn caches voorzien van een nieuw logrolletje. Hij stond al even op "Needs Maintenance", dus ik moest de laarzen even aan...