dinsdag 3 januari 2017

P3 Jump

Tiare Smith begon dit jaar met een maand vol prompts en dat leek me nou erg handig om te gebruiken tussen de vaste prompts door.
Het thema is Play, maar er staan ook een redelijk aantal prompts op de lijst die erg lastig uit te voeren zijn, zoals eet cake met je handen.
Dus ik pik er een aantal prompts uit waar ik wel wat mee kan doen, zoals de eerste JUMP.
Het systeem van het Gratitude Junk Journal beviel me wel, dus ik wil dit jaar proberen om zoveel mogelijk 'junk' te gebruiken.
Het plaatje van het konijntje komt van een pak scrapbookpaper, dat ik al zeker meer dan 10 jaar heb liggen...wie wat bewaard :-)

5 opmerkingen:

Margriet zei

Wat een vrolijk konijntje! Eet cake met je handen lijkt me inderdaad ook een lastige, vind daar maar eens een plaatje van :-)

Jolande zei

Het thema is Play en ik denk dat er heel wat opdrachten zijn die je gewoon echt moet/mag uitvoeren. Bel een vriend/vriendin, praat tegen een vreemde en voor vandaag was het maak een fort van dekens.
Als je kunt tekenen is daar misschien nog wel wat van te maken, maar die opdrachten sla ik dus over.

trompke zei

Ik dacht dat ik moeilijk was met mijn prompts... maar hiebij vergeleken viel dat dus wel mee. Leuk gedaan met die "Jump". Nu ben je zeker wel blij dat je dat konijntje eindelijk hebt gebruikt. Ik kom ook telkens dezelfde plaatjes weer tegen. Heb er net een heleboel weggegooid :-)

Jolande zei

Weggegooid??? zul je zien dat je ze volgende week nodig hebt hahaha.
Er waren vandaag een aantal tekeningen van hutten met dekens en één iemand had met haar kinderen een echte hut gemaakt.
Wij hebben niet eens dekens meer volgens mij, alleen nog maar dekbedden.

trompke zei

Met dekbedden heb je wel een geisoleerde hut...