zondag 1 januari 2017

P1 Your word for 2017

Vorig jaar kwam ik de Facebook Groep Art Journal Prompts tegen en het leek me leuk om daar dit jaar aan mee te gaan doen.
Het lijkt me wel leuk om alle prompts van deze groep bij elkaar in een journal te hebben en daarom heb ik een vers journal uit mijn la gehaald.
De prompt voor deze week is YOUR WORD FOR 2017
Eigenlijk zou dat Prompts moeten zijn, maar om de een of andere reden vind ik dat niet zo mooi staan en heb ik voor het woord Create (by prompts) gekozen, want dat is tenslotte ook wat ik ga doen, dingen maken aan de hand van prompts.
Ik nam een gelliprint vel, daar heb ik letters en bloemen op gestempeld, omlijst met washitape en bloemenharten gemaakt van splitpennen.

4 opmerkingen:

Margriet zei

Mooie beginpagina! Ik vind het ook altijd leuk om zoiets bij elkaar te hebben.

Jolande zei

Soms denk ik wel eens tut doe die dingen toch allemaal in hetzelfde journal,i.p.v 100 verschillenden, maar laatst keek ik bijvoorbeeld het PlakQuest journal nog eens door en dan vind ik het toch wel heel leuk dat zoiets bij elkaar zit en niet apart.

Ga je ook meedoen met de Art Journal Prompts?

Margriet zei

Dat snap ik helemaal, ik vind het ook leuker in 1 journal. Die Prompts leken me wel handig als inspiratie voor mijn kaartjes, maar geen idee of dat werkt op dat formaat! Dus ik probeer het en vind ik het niet leuk dan stop ik weer :-)

trompke zei

Mooie pagina geworden.

Ik ga de prompts ook maken denk ik, weet "mijn" woord in ieder geval al.