maandag 24 oktober 2016

Art Journal: Be Yourself

Ik maak wel regelmatig wat je Art Journal pages zou kunnen noemen, maar dan zijn we vaak voor een kursus of challenge, of ik maak er weer gelijk een thema journal van :-)
Nu heb ik de laatste tijd zin (en een aantal ideetjes) om wat pagina's te maken maar dan zonder thema! en daar zou ik dan eerst een journal voor moeten kopen of maken.
Maar van het weekend bedacht ik me opeens dat ik tijdens een van de online classes van LK een aantal journals had gemaakt om een bepaalde binding te oefenen en die heb ik nog steeds.
In het kleinste journal had ik de eerste twee pagina's met (waarschijnlijk) ecoline geverfd, ik denk dat dat ook oefeningen waren, maar daar kan ik natuurlijk gewoon overheen werken.
En zo plakte ik dan van de week een pagina van een oud woordenboek over de verf op de eerste pagina en maakte er met een servet en stempels dit van
Ik hou niet zo van glitter, maar toen de pagina af was bedacht ik dat de vleugeltjes wel een beetje glitter konden gebruiken.
Nou voor zulke dingen ga ik toch maar een glitterpen aanschaffen, want mijn hele kamer zit al dagen onder de glitter hahaha.

3 opmerkingen:

trompke zei

Ik ben ook niet zo van de glitter, maar gebruik het ook steeds vaker lol. Mooie pagina :-)

Margriet zei

Ik ben ook geen glitterfan.....en toch........ grappig dat we het dan toch gebruiken! Leuke pagina!

Jolande zei

Voor mij hoeft het niet op de meeste pagina's, maar soms, zoals hier bij de vleugeltjes, vind ik het wel passend, dat maakt ze net een beetje minder vlak.