dinsdag 5 januari 2016

Kaartje 5

Dit was een tutorial op het blog van Faber Castel.
Ik heb gewerkt met gelatos, gel medium en stempels.
Op de achterkant van de kaartjes schrijf ik wat ik gedaan heb, zodat het gelijk een soort van naslagwerk wordt.
Terwijl ik daar mee bezig was, lag er waarschijnlijk een flintertje rode gelato op mijn tafel en dat gaf een rode vlek voor de snavel van de vogel.
Ik heb geprobeerd het weg te krijgen, maar rood is te overheersend...
Voortaan dus beter opletten.

7 opmerkingen:

trompke zei

Ik zou die vlek met opzet hebben gemaakt denk ik ;-) Mooi dus!
Leuk die tutorial!

Chris zei

Ik vind het ook erg mooi en ook weer anders dan anders. Bevallen de HEMA kaartjes om op te werken?

Jolande zei

Chris ik vind ze tot nu toe goed meevallen.
Kaartje 1 is met distress inkt en water gedaan en dat vind ik er best goed uitzien.
Washi tape (2) plakt er goed op :-)
De paprika's zijn met kleurpotlood gedaan en dat ging ook prima en de zwarte fineliners (4) lopen niet uit/door.
De gelato (5) is er rechtstreeks op aangebracht en dat smeerde ook goed uit.
Ik werkte altijd op kaartjes van de Club, maar die zijn weg uit Leuven, dus moest ik wel over op Hema kaartjes, maar tot nu toe ben ik er tevreden over.
Ze krullen wel een beetje, maar dat vind ik geen probleem, als ik ze plat wil hebben dan leg ik ze wel een nachtje ergens onder.

Margriet zei

Ja, die kaartjes van de hema zijn helemaal niet slecht! Leuk kaartje is dit geworden!

Chris zei

Ik heb ze inmiddels gekocht (eerst mij nog suf gezocht naar vierkante kaartjes, op je foto dacht ik een andere maat gezien te hebben en concludeerde dat het Belgische HEMA maten moesten zijn LOL) en ga het proberen!

Jolande zei

Het zijn gewoon rechthoekige kaarten hoor :-)
De Belgische Hema verkoopt hetzelfde als de Nederlandse, het is hier alleen duurder...
Nou ik wens je heel veel plezier en ben benieuwd naar wat je gaat maken, ga je dat nog ergens online laten zien?

Chris zei

Als ik echt aan de slag ga, misschien wel :-)