zondag 3 januari 2016

Kaartje 3


Margriet en Hanny zijn op FB lid van de Dictionary Art Journalers, waar ze elke week een  pagina in een woordenboek maken.
Nu heb ik al een paar jaar een klein Engels woordenboekje, waar ik stempeltjes in zet die ik dan in kleur, maar ik vergeet er vaak in te werken, dus schreef ik op het blog van Margriet dat ik haar misschien wel zou gaan volgen, maar dat ik dan eerst een paprika stempel zou moeten snijden. 
Mu moet ik eerst eens beter leren lezen, want het onderwerp was dus niet paprika, maar de letter P :-)
Maar goed ik dacht dus eerst dat het onderwerp paprika was en na een dag op de stoffige zolder (die we aan het opruimen zijn) dacht ik, weet je wat, ik heb nog weet ik het hoeveel gummen liggen, ik maak er een paprika stempel van.
Dat heb ik dus gedaan en nu s mijn woordenboekje ook weer een bewerkte pagina rijker.
Nu denk ik niet dat ik dat paprika stempel heel veel zal gaan gebruiken en daarom heb ik er 3 op een kaartje gestempeld, zodat het in ieder geval al twee keer gebruikt is  (eigenlijk 3 keer want het staat ook nog eens in mijn boekje met alle stempels die ik heb) :-)

3 opmerkingen:

trompke zei

Ik vind 'm hartstikke leuk!

Jolande zei

Dank je.
Ik heb de paprika van het internet afgehaald, want ik kan natuurlijk nog steeds niet tekenen :-), maar ik vind het ook wel leuk geworden.
Misschien moet ik maar een paprika maand houden en overal dit stempel op zetten hahaha

Margriet zei

Ik ben blij dat je niet goed gelezen hebt, want ik vind je paprika geweldig!