maandag 22 januari 2018

Week 3 A Gift from the Sea

Smal washi tape werkt goed tussen de dagen in en daarom keek ik toen ik bij de Action was  even of er soms een nieuw setje was.
Dat was er en dat heb ik gelijk voor deze week gebruikt, op de zevende na, want daar stond Hip Hip Hooray op, dat vind ik meer geschikt voor bij een verjaardag.
De card peeks van deze maand, twee zijn plaatjes en twee zijn eigen foto's.


5 opmerkingen:

Chris zei

Ik vind het iedere week leuk om te zien, welke liedjes je kiest, ik heb regelmatig zo'n 'o ja gevoel erbij. Vind jij ze ook echt goed of kies je soms ook om de titel? Blue Monday was ooit mijn favoriete dance plaat en de tekst van het liedje van Jan Rot is zo ontroerend mooi, echt een van de beste songteksten van de afgelopen paar jaar.

Margriet zei

Blue monday, wie bedenkt toch zoiets? ,Ik heb er gelukkig geen last van :-) Mooie foto's en fijn dat je NY logjes klaar zijn!

Jolande zei

Chris ik kies ze om verschillende redenen, maar meestal kies ik het liedje dat tijdens de dag in mijn hoofd blijft hangen.
Op maandag koos ik iets dat paste bij de dag.
Dinsdag hoorde ik op het middagjournaal dat de zanger van deze gospelsong overleden was en dat lied bleef hangen (ik hou niet van gospel)
Woensdag was ik bezig met het uitzoeken van foto's van NY en kwam ik een foto tegen met een beeld van een trompetterende soldaat: bingo Rob de Nijs in mijn hoofd...
Donderdag kom ik beneden loopt Jasmine Put your head on my shoulders te zingen en dat kreeg ik toen niet meer uit mijn hoofd.
Het lied van Jan Rot had ik vorig jaar al eens een paar keer via YouTube beluisterd en dat kwam nu tevoorschijn bij aanbevolen filmpjes.
Zaterdag en zondag heb ik een aantal hertaalde liedjes van Jan Rot geluisterd en die twee bleven hangen, maar wel in de originele versie.

Ben jij al begonnen aan NME?

Chris zei

Ik ben wel begonnen maar op mijn eigen manier met een agenda en daar per week fotootjes en aandenkens inplakken. Het 'art' deel en tekst erbij is iets waar ik nog tegenaan hik.

Jolande zei

Het is ook het leukste om het op je eigen manier te doen.
Ik heb de gedichten vervangen door songteksten, maar vind het dan wel weer leuk om de verschillende schrijfmethoden te doen.
Tekenen vind ik absoluut niet leuk, dus ik knip de card peeks uit tijdschriften en eigen foto's.
Collages maken vind ik heel leuk om te doen, dus die doe ik ook.
Het eerste jaar heb ik het weer bijgehouden, toen was ook al zo'n grijs jaar en dat doe ik nooit meer, dat heb ik vervangen door de songs.
Op de groep zie ik ook dat mensen het aanpassen aan hun eigen stijl en de technieken die ze graag doen.
Als je maar plezier hebt in wat je doet, anders wordt het een lang jaar :-)