dinsdag 2 januari 2018

31 december 2017

En toen was ook december 2017 alweer voorbij en deze December Daily af.
Ik vond het werken op kaartjes die in het foto album geschoven werden erg leuk om te doen en het was ook makkelijk voor de week dat we in New York waren.
Nu is het gelijk al klaar om in de boekenkast gezet te worden, ik hoef alleen nog een kaartje voor de voorkant te maken met December 2017 erop.
4 opmerkingen:

Margriet zei

Ik vind je DD er ook heel leuk uitzien! En het was weer erg leuk om mee te mogen lezen.
Is dat je zelf getekende inchie??? Die is toch hartstikke goed gelukt?
Oooh, wat zielig voor M&M, ik vind het eigenlijk ook wel tijd voor een verbod op vuurwerk.

Jolande zei

Nee dat is mijn zelf op google gezochte en verkleinde kleurplaat van een klompje dat ik als voorbeeld gebruikt heb whahaha.
Ik heb er wel helemaal zelf het vlaggetje op getekend!!!
Nu had ik natuurlijk dat klompje op kunnen plakken, maar ik vond het wat kaal en toen kwam ik dat andere plaatje tegen en dat gaf eigenlijk beter weer hoe ik me tegenwoordig in Nederland voel.

De feestvreugde van het nieuwjaar was heel snel over. Met de andere katten hebben we er eigenlijk nooit zo last van gehad en Patch bleef ook gewoon lekker in haar mandje liggen, maar die 2 waren helemaal in paniek en niet meer te kalmeren.
Ik kan me nu voorstellen dat er mensen zijn die hun huisdier een kalmeringsmiddel geven.
In onze gemeente moet je vergunning hebben om vuurwerk af te steken en dat maakt de drempel tegenwoordig wel hoger volgens mij, maar de buren hadden die blijkbaar.

trompke zei

Ook hier zal ik vandaag alles bijlezen :-) Heb heel wat gemist geloof ik.
Zielig voor M&M... dat rot vuurwerk ook. Vind het prachtig om te zien, maar dat geknal zou je uit moeten kunnen zetten...

trompke zei

Klaar met lezen van dit blog. Erg leuk allemaal. Bedankt voor alle verslagen.
Nu WW nog...