maandag 15 januari 2018

Week 2 A Gift from the Sea

 Voor de tweede week koos ik washi tape in paarse tinten.
Het onderwerp voor de collage van deze maand was klokken.
Ik had een plaatje van een klokken advertentie waar de klokken eigenlijk al een soort collage vormden die van bovenaan de pagina naar beneden liep en daar wilde ik een achtergrond van klokken bij hebben.
Toen ik die had gemaakt en er zo eens naar keek, vond ik de pagina zo, zonder de uitgeknipte klokken collage, mooier dan met en toen heb ik alleen nog het kleine klokje met Mickey Mouse in de grote klok geplakt en vond ik deze collage af.

4 opmerkingen:

Margriet zei

Wat en mooie collage! Las over het ongeluk in je agenda, wat akelig om mee te maken.

Jolande zei

Het was echt een heel stom ongeluk, we zagen de fiets en de auto zo tegen elkaar rijden recht voor onze neuzen.
Ze hadden elkaar niet gezien...
Het ging heel langzaam, het leek wel slowmotion, en we hadden gedacht dat de fietser wel gelijk op zou staan, maar ze bleef liggen en bewoog niet, dus toen ben ik gelijk uit de auto gesprongen.
Gelukkig bewoog ze, maar haar enkel stond haaks op haar been...
Er kwam nog een mevrouw bij, 112 werd gebeld en we hebben geprobeerd om haar zo stil en kalm mogelijk te houden, wat eerst redelijk lukte, totdat ze haar voet zag, toen raakte ze helemaal in paniek en begon ze te gillen.
Ze werkt in het gebouw naast de weg, dus haar collega's hadden het gezien en kwamen naar buiten, wat natuurlijk fijn voor haar was, vertrouwder dan vreemden.
En hulde voor de politie en ambulance in Maastricht, want ze waren er na nog geen 5 minuten.
De straat werd afgesloten (er kon toch niemand door want onze auto blokkeerde het verkeer) maar het verkeer werd bij de rotonde geregeld.
De mevrouw uit de auto stond ook helemaal versuft en te trillen, die kreeg een glas water, wij moesten wachten, omdat we getuigen waren en hebben een poosje met haar staan praten.
De fietser was helemaal in paniek, kon niet meer stoppen met gillen en die hebben ze verdoofd en toen ingepakt op een brancard en naar het ziekenhuis gebracht.
De fiets had zo goed als niets, ze is dus totaal verkeerd op haar voet terecht gekomen.
Ik kon het de rest van de middag maar heel moeilijk van me afzetten, zag ze steeds weer op elkaar rijden en daarna dat vrouwtje op de weg liggen.
Ik hoop echt dat alles goed komt met haar enkel.

Margriet zei

Brrr, dat was vast geen fijn gezicht! En ook dat je het zo voor je ziet gebeuren is niet leuk. Dat had wel veel slechter af kunnen lopen. Hopelijk valt het mee met haar enkel.

trompke zei

Wat akelig Jolande. Ja, zoiets blijft lang op je netvlies zitten.

Mooie collage, en dat dagboek vind ik helemaal te gek :-)