woensdag 3 februari 2016

MMM 1

Ik heb lang getwijfeld of ik mee zou doen met Mixed Media Morsels, omdat de ik de zes technieken die tot nu toe geweest zijn al verschillende keren gedaan heb en ik de filmpjes niet te geloven langdradig vind.
Maar ik heb jaren geleden een serie kreatieve oefeningen gedaan in een boekje dat de grote heeft van het journal waarin de MMM worden gemaakt.
Die oefeningen gingen ineens niet meer verder, dus het journal heeft maar 14 gevulde pagina's.
Begin van dit jaar had ik bedacht om de technieken op kaartjes voor het 366 dagen projekt te maken en dan het journal weg te doen, maar nu heb ik dan toch besloten om de MMM erin te gaan maken.

Hier is dus de eerste MMM: een pagina met acrylverf en vershoudfolie.
Ik vind hem mooi geworden.
Nu weet ik niet goed of ik er nog verder op zal werken. In het filmpje had Cat het erover dat we dat misschien later zouden gaan doen, maar op FB zag ik dat veel mensen wel iets met de pagina gedaan hebben.
Ik denk dat ik er ook nog wat mee ga doen, dan kan ik later, als het nodig is, een nieuwe pagina met deze techniek maken.

3 opmerkingen:

Margriet zei

Oh gelukkig, ik ben niet de enige die die filmpjes langdradig vindt hahahaha Zo nu en dan scroll ik gewoon een stukje verder! Mooie achtergrond!

Jolande zei

Ik zet ze op de hoogste snelheid en dan is ze nog goed te verstaan lol

trompke zei

Heel goed geslaagd!
Ik klik ook door de filmpjes... en ik maak ze zelf ook LOL. Ik maak van de MMM technieken een soort van naslagwerkje.