zondag 21 februari 2016

L = Leprechaun

De letter voor de komende twee weken bij de alpha/dictionary challenge van The Craft Barn is de L.
De regels zijn weer aangepast...ik weet niet of ik het goed begrepen heb, maar het lijkt erop dat er nu geen woordenboekomschrijving bij hoeft te zijn als er maar een of andere omschrijving is, wat een beetje vreemd zou zijn bij een woordenboek challenge.
Maar goed, ik trek me toch niets van al die veranderingen aan, het woordenboek journal dat ik nu aan het maken ben vind ik erg leuk en daar ga ik lekker mee door.
Ik wist gelijk dat ik een leprechaun wilde knippen, maar helaas staat het woord helemaal onderop en de volgende woorden (Irish folklore) staan op de achterkant van deze pagina, dus kon ik ze niet uitknippen en erbij plakken.
Erbij schrijven wil ik niet, dus heb ik het zo gelaten.

6 opmerkingen:

Margriet zei

Ik ga ook gewoon de beschrijving van mijn gekozen woord gebruiken, anders wordt het me te ingewikkeld :-) Leuke leprechaun!

Silvia(Barnie) zei

A lovely piece, great idea.

Annie zei

I really like your leprechaun silhouette. And I love the bit of definition you used instead of all of it. Uniquely creative!

Scrapmate zei

A great word!

Jane zei

Lovely Leprechaun and you can use the dictionary definition or make up your own, whichever you fancy! Thank you for joining in The Craft Barn Challenge.
Jane x

maggie zei

A great choice of word.