zaterdag 18 oktober 2014

hartje 291

Tja, smaken verschillen.
Ik vond het leuk om Venetie met eigen ogen te kunnen bekijken, maar vind het absoluut niet erg dat we vandaag vertrekken.

4 opmerkingen:

trompke zei

Snel uitgekeken? Of moe van alle indrukken...

Jolande zei

Net als Rome, niet mijn stad.
Ik vind het leuk dat ik het met eigen ogen gezien heb, maar ik hoef er nooit meer naar toe.
Ik vind het vreselijk overrated en overpriced. Onvriendelijke mensen en de stad zelf is verschrikkelijk vervallen, slecht onderhouden en ik kan dat met de beste wil van de wereld niet charmant vinden.
Vijf dagen was véél te lang en we waren blij dat we in het vliegtuig konden stappen :-)

trompke zei

Jammer dat zoiets verpest wordt door hordes toeristen. Verdient lekker natuurlijk, maar kan me voorstellen dat de lol eraf is. Heb me laten vertellen dat het er ook behoorlijk stinkt. Er was gisteren een docu over Venetie op discovery.

Jolande zei

Op sommige plaatsen inderdaad.
Openbaren toiletten zijn er niet veel, maar kosten 1,50, dus je kunt wel raden hoe het ruikt als je langs hoekjes in de smalle straatjes komt.
Honden mogen niet in stukjes groen hun behoeften doen, dus doen dat op de straten, dat moet wel opgeruimd worden, maar tussen moeten en gebeuren ligt nogal wat.
Het was nu nog redelijk warm en erg druk, wat het in de kleine smalle straatjes vlug benauwd maakt, ik moet er niet aan denken hoe het er in de zomer moet zijn.
Ik ben blij dat we het met 'de toer' hebben kunnen kombineren en er niet apart naar toe gevlogen zijn.