maandag 2 december 2013

Fall and Change

De opdrachten van 30 november hadden wat vertraging en kwamen pas vandaag online. Ik  heb ze gelijk maar gemaakt, want het was mooi weer om met de mok naar buiten te gaan en dan hoeft dit ook nog  niet op de  'inhaalstapel' voor de tweede helft van december.

PROMPT: Fall and Change
SHOOTERS: Maak een foto  van je  mok tussen  de  bladeren of  met kale takjes  op  de  achtergrond.
BOOKERS: In plaats van de 'normale' inslag die promps hebben tijdens Thanks Giving wordt deze pagina op basis van de traditie van de  winterzonnewende. Dat is, net als de herfst, een tijd van verandering. Iemand kan dingen opschrijven die ze los wil laten of vergeten in het komende jaar en dan die briefjes verbranden in de nacht van 21 december. Schrijf zulke briefjes, maar rol ze op, plak ze op de pagina en werk erover heen.

Vanaf mijn werktafel kijk ik op een Japanse esdoorn en daarvan liggen nu inmiddels heel veel blaadjes op de grond. Ik heb mijn mok er tussen gezet en toen de foto genomen.

Ik heb geen dingen die ik los wil laten of volgend jaar vergeten en daarom heb ik ook niet zulke briefjes zitten schrijven.
Omdat ik nog veel herfstpapier heb, heb ik daarvan papiertjes opgerold en ze als decoratie opgeplakt.
Ik had geen zin om met verf te spelen en daarom heb ik er gewoon simpel gekleurde touwtjes omheen gebonden.
De vlinder is voor mij het symbool van verandering en daarom heb ik er eentje opgeplakt.4 opmerkingen:

Mrs Pretzel zei

Your pages always make me smile. I love the mug you used, and the fall colors of your papers. :)

trompke zei

Dat je dat allemaal weer bedenkt... knap hoor.

Margriet zei

Ik vind dit eigenlijk helemaal geen cursus voor jou! Maar je geeft er altijd een mooie eigen draai aan, dat is dan wel weer leuk :-)

Jolande zei

Het is geen kursus hoor, het is een challenge.
En je hoeft de 3 opdrachten niet te doen, je kunt er ook één kiezen, maar ik heb mezelf begin van dit jaar voorgenomen om ze alle drie te doen :-)
Inderdaad, zulke opdrachten van briefjes schrijven is aan mij helemaal niet besteed, maar net wat je zegt, ik geef er mijn eigen draai wel aan.
En ik moet zeggen, dat nu het boekje bijna af is (nog 2 december opdrachten) het toch wel heel erg leuk is, met zo'n steeds terugkerende mok.