woensdag 12 december 2012

11 december 2012


4 opmerkingen:

Margriet zei

Wat een gedoe met zo'n waterbed, maar als het eenmaal klaar is kunnen jullie weer lekker warm slapen :-)En die printer...pff, word soms zo moe van die apparaten die niet doen wat ze moeten doen!
Maar je pagina ziet er in elk geval weer lekker gezellig uit!

Jolande zei

De waterbedden van tegenwoordig zijn anders, met grote randen eromheen en veel dunner. Toen we een paar jaar geleden onze waterbed vernieuwd hebben, hebben ze er een verwarming ingelegd die eigenlijk te klein is voor de 900 liter waterzak die wij hebben.
Ik voel me soms net een kippetje aan het spit, dan wordt ik wakker en is de kant die tegen het dekbed aanligt warmer als de kant tegen het bed aan en moet ik dus omdraaien en als je toch al niet echt goed slaapt...
En inderdaad nu is het even niet echt handig, maar gelukkig komen zulke dingen zelden of nooit voor en zou ik nog steeds niet anders willen dan dit bed.

En die printer daar hebben ze gewoon helemaal niets aan gedaan, terwijl we een nieuwe zouden krijgen, omdat deze nieuwe niet print zoals hij moet printen.
Gelukkig hebben we de oude nog en de inktjet, dus ik kan wel gewoon printen, maar een nieuwe moet het gewoon goed doen.

trompke zei

Niks voor mij, zo'n waterbed. Geef mij maar een lekker zacht traagschuimmatras. En printers... Ik heb veel, er wekt altijd wel eentje ;-)
Jouw dd ziet er heel vrolijk uit. Werkt ook lekker denk ik wanneer je zoveel al hebt voorbereid.

Jolande zei

Nou dan zijn we allebei blij met ons eigen bedje :-)
We hebben hier ook meerdere printers, op mijn pc zijn er 2 aangesloten, een inktjet en een laser.
Ik had een nieuwe laser, waar Julian een papier in vast had laten lopen en het er toen uit probeerde te halen met een mes...dat vind zo'n printer niet leuk.
En de nieuwe die toen kwam, print zo flets als het maar kan en je kan instellen en veranderen wat je wil, hij blijft flets printen, dus die is ruim 4 weken weggeweest en print nu nog steeds even flets (dat kun je zo leuk vergelijken als je meerdere printers hebt...)

Het heeft voor en nadelen om op deze manier een DD te doen.
Het is leuk om voor te bereiden, het is erg leuk om steeds naar te kijken, maar per dag moet je het doen met de ruimte die je hebt, wat ik op zich dan wel weer een uitdaging vind.