maandag 19 maart 2018

Week 11 A Gift from the Sea

Deze week stond in het teken van een inhaalslag voor de Scrapheap Year Challenge, het reorganiseren van de reisboeken en stempels, de rondreis verder uitwerken en afmaken én natuurlijk Sint Patricksday! :-)

7 opmerkingen:

Margriet zei

Gaan jullie naar Amerika?

Jolande zei

Ja daar gaan we naar toe.

Margriet zei

Geweldig!

Jolande zei

Vind ik ook :-)
Maar het meest geweldige tot nu toe vind ik dat we erin geslaagd zijn de hele rondreis zelf in elkaar te timmeren.
Nu hebben we natuurlijk al wel wat ervaring, maar dan boeken we meestal de eerste twee, drie hotels en doen we de rest onderweg wel, maar nu is alles, inclusief tickets van dingen die we onderweg willen doen/zien al helemaal geboekt, we hoeven straks alleen nog maar ons eigen reisschema te volgen hahaha

Margriet zei

Heerlijk joh, dat is lekker relaxed! Hoef je daar niet meer over na te denken onderweg. Van waar naar waar gaat de reis, of eindigen jullie op hetzelfde punt?

Chris zei

Wat een geweldige bestemming. Zo'n dichtgetimmerde reis zou voor ons, denk ik, niets zijn maar misschien is het bij deze bestemming wel handig om zoveel mogelijk voor te bereiden. Ik ben heel benieuwd, veel plezier met de rest van de voorpret.

Jolande zei

Chris we hebben allemaal hotels die je tot de dag van te voren kunt annuleren :-)
En we hebben ergens onderweg ook nog een plan B gemaakt, want we kennen onszelf en zijn ook nogal van het veranderen.
Maar er zijn dingen onderweg die we gewoon nu al moesten boeken omdat ze anders gewoon niet meer te bekijken zijn wegens allang vol.