zaterdag 23 april 2016

Kaft Coffee Table Art Journal

Nu ik toch helemaal door het dolle was met het maken van kaften, heb ik gisteren ook maar het Coffee Table Art Journal van een kaft voorzien.
Alle Jounals die op het lijstje voor dit jaar stonden zijn nu af!
Ik heb zelfs al een kaft voor het Matryoshka Journal gemaakt! Dat journal is nog niet af, maar als het af is kan er gelijk een kaft omheen.
Gisteravond vond ik nog Winter Wonderland :-) dat zit in een multomap, maar daar wil ik ook nog een kaft omheen, maar dat heeft geen haast.

4 opmerkingen:

trompke zei

Ach... die kun je toch ook wel vast maken? Dat kaft voor Winter Wonderland? Je zit nu zo lekker in de Kaft-flow...

Jolande zei

Het karton ligt al gesneden klaar :-), maar ik ben nu eerst bezig om mijn 3 archiefbakjes met plaatjes uit te zoeken.
Alles ligt nu op de eettafel, dat wordt vanavond vast met het bord op schoot eten hahaha

Margriet zei

Wat ben je goed bezig :-) Een soort van crea-voorjaarsschoonmaak/opruimwoede? LOL Heb ik op het moment ook een beetje 'last' van!

Jolande zei

Nee, daar heb ik geen last van :-) het is meer een kwestie van tijd.
Het eerste archiefbakje was keurig gesorteerd,maar te klein. Toen heb ik er 2 bijgekocht en alle pagina's die ik uit flight magazines scheurde er zo ingestopt, met het idee van dat zoek ik emo wel uit.
Nou nu was het dus emo, want als ik iets wilde hebben moest ik eerst alle mappen en alle pagina's door zoeken en dat kost veel te veel tijd.
Wat de kaften betreft, dat was in het vooruit werken, want zoals het er nu uitziet heb ik daar de komende maanden niet echt veel tijd voor.
Het is wel een fijn gevoel dat ze af zijn.