zaterdag 12 december 2015

11 december 2015
4 opmerkingen:

Margriet zei

Pffff, wat een schrik! Gelukkig is Jasmine niet al te erg gewond geraakt. Niet dat dit niet erg genoeg is hoor! Ze zal ook wel erg geschrokken zijn. Fijn dat die bestuurder zo reageerde als hij deed, die is er dus duidelijk ook enorm van geschrokken. Bah, je bent ook zo kwetsbaar op de fiets! Hoe ging het vandaag met Jasmine? Haar neus zal ook wel erg pijn doen!

Jolande zei

Gek genoeg, maar gelukkig, doet haar neus geen pijn.
Wel is haar gezicht opgezet en die druk voelt ze, maar als dat alles is, ze is gelukkig heel goed weggekomen.
Die meneer belde gisteren al weer en heeft haar geld gegeven voor de reparatie van haar fiets. Hij zit er vreselijk mee en heeft er niet van kunnen slapen.
Daar kun je dus helemaal niets van zeggen.

Margriet zei

Kan het me zo voorstellen van die meneer! Wij hebben een keer gehad dat een 16 jarig meisje op een scooter achter ons onderuit ging omdat wij rechtsaf gingen. Zij had het verkeerd ingeschat, dus het was niet eens onze schuld, maar ik zat er zo mee! Gelukkig was ze vooral geschrokken. Ik heb toen ons telefoonnummer gegeven en een paar dagen later belde haar moeder om te vertellen dat het verder prima met haar ging.
Ik hoop dat Jasmine haar gezicht snel geneest, maar het had inderdaad heel wat erger kunnen zijn, brrr, daar moet je maar niet teveel over nadenken!

trompke zei

Tjong.... hoop dat alles nu goed is met Jasmine! Wat een toestand. En inderdaad, gelukkig zat haar engeltje wel op haar schouder.