zondag 15 september 2013

bloem 258

Ik ben bezig met de prachtige papiercollectie Steampunk Spell, van Graphic45.
Er waren een paar kleine stukjes papier die normaal gesproken weggegooid zouden worden, omdat ze te klein zijn om nog wat mee te doen, maar er stonden bloemetjes op en die kon ik natuurlijk goed gebruiken op de pagina van vandaag in dit journal.

5 opmerkingen:

Margriet zei

jammer om weg te gooien toch? Mooi papier is dat van Garphic 45!!!

Jolande zei

Ja het is prachtig papier, alleen heel moeilijk te kopen, maar nu heb ik 4 paper packs, dus ik kan me 'even' uitleven :-)

KnutzEls zei

Leuk hoor, die bloemen elke dag! Bewonder zulke projecten altijd, maar kom zelf niet uit de startveren...

trompke zei

Bestel je dat online Jolande? Ze hebben erg leuk papier. En leuke restjes hou je daar van over.

Jolande zei

Els, gewoon iets simpels zoeken :-)
Ik doe het nu voor het vierde jaar geloof ik, wel steeds wat anders hoor.
Het 'dwingt' me om tenminste iets creatiefs te doen.

Hanny dat bestel ik inderdaad online, maar als ze één serie binnen hebben en ik bestel die alleen, komen er weet ik het hoeveel verzendkosten bij. Het is dus voor mij een stuk voordeliger als ik dingen 'opspaar' tot ik over de 50 euro kom, maar tegen die tijd is een bepaald blok vaak alweer weg.
Nu keek ik op de site en zag ik dat ze nieuwe G45 spullen binnen hadden, daarvan wilde ik 4 blokken graag hebben, dus ik gelijk aan het bestellen :-) en toen ik daarmee klaar was kwam de nieuwsbrief en vlogen ze weer weg.

Ik heb nu net het Steampunk Spell boekje afgemaakt, met precies de helft van het papier, dus ik kan nog meer knutselen ermee.