dinsdag 13 november 2012

DD 2012 basis 1 t/m 10

Het maken van een December Daily is inmiddels een traditie geworden. Dit is alweer het vijfde jaar dat ik er eentje maak.
Ik was een poos geleden al begonnen met nadenken hoe ik hem dit jaar zou gaan maken, maar kon niet iets verzinnen waarvan ik een hoera gevoel kreeg.
Toen kwam ik op het blog van Paperkitz. Daar zag ik een Travel Journal wat me erg aansprak, veel vouwen, tags en tabs, allemaal dingen die ik erg leuk vind. Het leek me enig om een keer zo'n journal te maken, maar als we reizen doen we gewoon te veel om het in zo'n soort journal te krijgen.
Het journal bleef in mijn hoofd rondspoken en toen ik weer eens aan de DD dacht, viel het kwartje, waarom niet zo'n journal als basis voor de DD maken.
Ik had nog een tekenblok liggen, wat bijna hetzelfde formaat had als het Strathmore journal en ik wist dat het veel kon hebben, omdat ik vaker plak en knip in zulke tekenblokken.
In plaats van in mijn voorraad te duiken, wilde ik deze keer graag met een scrapbook paper blok werken, maar dat kon ik niet vinden en daarom kocht ik losse vellen papier uit de Bo Bunny Blitzen serie.
De twee blauwe vellen op de voorgrond en het vellum vel met bladmuziek zijn voor andere projekten.
Met de andere vellen papier heb ik van de week de basis gemaakt. Veel pockets zijn gevuld, maar ik heb er ook een aantal leeg gelaten, dan zie ik op de dag zelf wel wat ik er mee doe.
De foto's spreken voor zich, dus ik heb niet overal wat bijgezet.
De voorkant


4 opmerkingen:

trompke zei

Die is mooi geworden! Zo'n basis in elkaar zetten vind ik eigenlijk leuker om te doen dan het vullen ervan. Ben benieuwd hoe jouw DD er uit ziet op 1 januari :-)

Margriet zei

Elk jaar kijk ik weer met heel veel plezier en bewondering naar je DD en elk jaar denk ik weer....dat lijkt me ook zo leuk om te doen!!!
Dus dit jaar......
Gisteren heb ik nog snel een journal in elkaar genaaid, niet zo mooi als dat van jou, maar ach, ik zal er vast wel lol aan beleven!!!
Ik zal proberen vandaag de eerste foto's online te zetten!

Jolande zei

Ik heb natuurlijk ook al 5 jaar geoefend LOL
Het werken erin is heel leuk, maar ik vind het terugkijken in die journals ook ontzettend leuk.
Af en toe denk ik er wel eens over om een jaar Project Life te doen, maar aan de andere kant wil ik minder vaststaande projecten hebben, dus toch nog maar niet.
Nou ik ben heel benieuwd naar je basis.

Margriet zei

Pff, een heel jaar ind ik wel erg lang! Maar als het af is is het natuurlijk wel erg leuk.
Mijn basis is nog erg basic....had geen tijd meer voor allerlei leuks, dus dat komt hopelijk tijdens het vullen :-)